Czym pobierać | Jak pobierać | Jak wysyłać | Ostrzeżenia | Mam problem | |
>KLIKNIJ TUTAJ< |
FastDow powrót :) () |
anc |
|
|||||||||||||
|
Szanowni Państwo
Dzięki nowym Inwestycją oraz wizją rozwojową projektu, FastDow został całkwicie zmieniony od wewnątrz po to by Nasza społeczność rozwijała się najszybciej i najdynamiczniej jak to tylko się da. Jak wiecie FastDow to marka oraz jakość która zobowiązuje. Stabilne pobieranie z najszybszymi transferami bez czekania, bez kombinowaniu poporstu klikasz pobierz i tyle! Pewnie wielu z Was zastanawiało się czemu projekt FastDow został zamknięty ? Powódź w 2010 roku dotknęła i FastDow, dlatego odbudowa tak dużej sieci trwała tyle czasu... Ale wróciliśmy i teraz FastDow jest online cały czas! 24/24/365!! Prosimy założyć nowe konto w programie FastDow. Jeśli straciłeś swoje wcześniejsze kredyty, napisz w dziale problemy a przywrócimy Ci je Aby korzystać z sieci FastDow należy pobrać jego najnowszą wersje > kliknij tutaj < wróciliśmy z całkowicie nową polityką! Teraz: +Pobierasz pliki z prędkością do 300 Mb/s! +30 GB przestrzeni na Twoje Pliki! Przestrzeń ciągle się powiększa! Udostępnianie Plików całkowicie automatyczne klikasz tylko Menu > Udostępnij i wola +Nie kasujemy plików! +Pliki są zawsze dostępne! +Za ściąganie Twoich plików otrzymujesz punkty! +Punkty wymieniasz na kredyty, przestrzeń dyskową lub możesz je komuś sprzedać przekazać! +Pobieraj ile chcesz, kiedy chcesz najszybciej jak się da! FastDow JESLI W POPRZEDNIEJ WERSJI FastDow POSIADALES KREDYT,Y WYSTACZY ZE NAPISZESZ O TYM W DZIALE PROLEMY a kredyty zostaną Ci przyznane Życie jest cięzkiekie, a instrukcja obsługi do niego poprostu nie istnieje! Za tysiąc lat Twój potomek stanie nad martwą planetą i zada Ci pytanie Gdzie byłeś? 89% Ludzi na ziemi nie docenia tego co ma..anc(u) fiziolog;/ Modyfikowany przez anc, 15 Stycznia 2011, 10:56 |
|||||||||||||
pruszkowski79 |
|
|||||||||||||
|
ja posiadałem wcześniej 30 kredytów kturych niezdążyłem wykorzystać i prosze o dodanie z gury dziękuje pozdrawiam.
|
|||||||||||||
anc |
|
|||||||||||||
|
Hejka prosze o swój login w FastDow wczesniejszy i obecny pozdrawiam Życie jest cięzkiekie, a instrukcja obsługi do niego poprostu nie istnieje! Za tysiąc lat Twój potomek stanie nad martwą planetą i zada Ci pytanie Gdzie byłeś? 89% Ludzi na ziemi nie docenia tego co ma..anc(u) fiziolog;/ |
|||||||||||||
zawis |
|
|||||||||||||
|
Witam i pozdrawiam fajnie że jesteście i myślę że będzie jak wcześniej szybko i bez problemów.
A co do kredytów miałem ich parę ale ile nie pamiętam, zaczynam od początku. Używam Linuxa Ubuntu 10.10 FastDown śmiga pod Wine SUPER pozdrawiam zawis Modyfikowany przez zawis, 23 Stycznia 2011, 21:41 |
|||||||||||||
kersah |
|
|||||||||||||
|
Witam. Miałem jakieś kredyty a 3 sierpnia 2010 przez Paypal darowałem 10,-
Pozdrawiam kersah (marek) |
|||||||||||||
Skocz do: |
|